Om mig

Monica Wennerek

Jag älskar att känna jorden under mina fötter, avskyr att få sand mellan tårna och badar gärna i ljumna sjöar.

Jag kommer att vara din yogaledare och guide under vandringsretreaten. Utbildad till yogalärare i Österrikiska alperna av Ra Lalita Dasi, jag har bott på flera ashram i Indien och första gången jag mötte yoga var på Malmös gator 2012. Den mest oväntade blixtförälskelsen jag varit med om. Klyschigt nog så har yoga har fört mig till mig själv, genom mig själv. En resa som har varit både lång och krokig, men den har varit väl värt det.

Jag leder framförallt hathayoga men även yin när det passar gruppen. Min yogastil är inkännande, klasserna växer fram med gruppen intuitivt och efter gruppens dagsform och förutsättningar.

Vi jobbar aktivt med att grunda och jorda. Du ska kunna vara trygg i din egen kropp. Att våga lägga närvaron i dig själv och utgå från din egen kropp i det du gör. Det är essensen av vad jag ger dig under både yogan och vandringarna.

Intresseanmälan till retreat sommaren 2025

Få förtur till platserna på nästa retreat, planerat till sommaren 2025. Fyll i dina uppgifter här intill så får du möjlighet att boka innan platserna släpps till allmänheten.

Missa inga upplevelser

Fyll i din e-postadress för att ta del av mitt (sporadiska) nyhetsbrev.

Monica Wennerek
Innehar F-skattsedel.
Kontakt: yoga@wennerek.se
Alla rättigheter reserverade 2024
Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis!